Najaarsvergadering

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Meeting
Organisator
Congres commissie
Datum en tijd
28 nov. 2019 09:15 - 17:00
Locatie
Kargadoor, oudegracht 36, utrecht

Najaarsvergadering

Beste leden,

 

Zoals eerder aangekondigd, vindt op donderdag 28 november het klinische Najaarssymposium 2019 plaats, met de titel ‘Parasieten van internationaal tot lokaal’. Het symposium wordt gehouden in Kargadoor, Oudegracht 36 te Utrecht (https://www.kargadoor.nl/). Het wordt een gevarieerd programma (vanaf 9:30 uur; zie bijgesloten) met casuïstiek vanuit diverse Nederlandse ziekenhuizen, waaronder een uniek aantal niet-academische casus. Bovendien is er mogelijk tijd voor inbrengen van casuïstiek of diagnostische dilemma’s vanuit het land.

 

Tevens staat de uitreiking van de Boehringer Ingelheim Award op het programma, een competitieve prijs voor innovatief onderzoek op het gebied van parasitologie in België, Luxemburg of Nederland.

 

Dit symposium is gericht op heel parasitologisch Nederland. Je kunt je inschrijven via deze link. De inschrijfkosten bedragen €25,- voor NVP leden en €40,- voor niet-leden. Registratie is mogelijk t/m 25 november 2019. Doorsturen van deze aankondiging naar belanghebbenden wordt aangemoedigd.

Accreditatie is aangevraagd bij NVMM en NIV.

 

Congrescommissie NVP

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien