NVP Werkgroep Klinische Parasitologie

Over dit evenement

Categorie
Meeting
Organisator
Werkgroep klinische parasitologie
Datum en tijd
20 sep. 2022 13:00 - 17:00
Locatie
Vergadercentrum Vredenburg Utrecht

Dinsdag 20 september  organiseren de werkgroep klinische parasitologie en de werkgroep veterinaire parasitologie in samenwerking met de werkgroep algemene microbiologie (WAMM) van de NVMM een bijeenkomst in vergadercentrum Vredenburg in Utrecht.

 

In de middag staat het programma in het teken van zoönotische parasitaire infecties en worden weer verschillende parasitologische casussen besproken. Het avondprogramma zal in het teken staan van de mycobacteriën.

Tussendoor zal er weer gelegenheid zijn om van een buffet te genieten en elkaar gezellig te spreken.  Deelname is gratis voor NVMM leden maar we maken natuurlijk wel kosten! Daarom graag de oproep om u alleen voor het buffet op te geven als u ook echt van plan bent om te komen en mocht u toch verhinderd zijn dan horen we het ook graag. Het is in alle opzichten zonde als we een buffet voor veel meer mensen reserveren en betalen dan er daadwerkelijk komen.  

Aanmelden kan tot dinsdag 13 september 10.00 uur via deze link

 

Programma en presentaties van vorige bijeenkomsten zijn beschikbaar op de NVP website https://www.parasitologie.nl/medische-parasitologie/bijeenkomsten/verslagen-werkgroep-klinische-parasitologie